HEFEF 2022 YKS KAPSAMINDA KALİTE TAKİP SİSTEMİ İLE EŞ GÜDÜMLÜ ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLDÜ.

YKS kapsamında bu sene başlatmış olduğumuz projede öğrencilerimizi sadece işleme bilgilendirme ile kalmadık. Bu süreç ders içine de yansıyarak ders şeklinin daha kapsamlı ve YKS ağırlıklı olarak sürdürme gayreti içerisindeyiz. Zümre öğretmenlerimiz ile beraber gerekli hesaplamaları gerekli planlamaları ve olası olumsuzlukları gözden geçirerek öğrenci merkezli ve YKS ağırlıklı tutarak gündemimizi oluşturduk ve bu şekilde yürütme kararı aldık . Öneriler olarak geçen yıllardan sorulmuş olan soruları öğrencilerimize çözdürmek, çözülmüş soruları yorumlayarak anlatmak, açıklamak ve bu süreci yakın takip etmeyi vazife olarak kendimize yol edindik. YKS' de din ile ilgili soruların denemelerini öğrencilere tahsis etmek, devlet kitaplarıyla kalmayıp yardımcı kaynaklar tahsis etmeye kadar her şeyi düşündük. Sadece din dersleri ile olmayarak matematik, tarih, coğrafya öğretmenlerimiz ile  görüşüp onlarında fikirlerinden istifade etmeyi düşünüyoruz. Diğer zümre öğretmenlerimizin önerisi olan kaynaklardan olan soru bankası , deneme , konu anlatımları öğrencilerimizin kullanımına sunmayı düşünüyoruz. Hedef 2022 kapsamında öğrencilerimiz için elimizden gelen her türlü çabayı gösterme gayreti içerisinde bulunacağımızı ısrarla düşünme içerisindeyiz. Okulumuz öğrencileri daha önceki sınavlarına nazaran daha ileriye götürme gayretine gireceğiz. Birlik içinde ilerlemenin hem öğretmen arkadaşlarımız hem öğrencilerimizin bu hazzı sonuna kadar tatmasını sağlayacağız. Bu projenin olurunu düşündüğümüzde başarı oranı yüksek, öğrencilerin istediği üniversitelere yerleşmiş olduğunu göreceğiz, bu ve bunun gibi projelerinde 9.10. sınıf kademelerinde de yapılmasını temenni ederiz .

25-02-202225-02-202225-02-202225-02-202225-02-202225-02-2022

Yayın: 25.02.2022 - Güncelleme: 23.02.2024 11:54 - Görüntülenme: 78