ÖĞRENCİLERİMİZ KÜTÜPHANEDE

Pek çoğu günümüzün teknolojiye odaklanması nedeniyle kütüphanelerin ölmüş olduğunu düşünüyor. Bu yaygın bir yanılgıdır ; Aslında, birçok kütüphane ülke genelinde büyüyor. Bir öğretmen olarak, öğrencilerimize okul kütüphanelerinde zaman geçirme şansı sunmak, kütüphanelerin kapılarını açık tutmaları için kurum olarak gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Bu bağlamda okulumuzda kütüphane sürekli olarak açık tutularak öğrencilerin kitap  temin etmeleri sağlanmıştır. Bilgiye erişime ek olarak, kütüphaneler bir kurum olarak birçok fayda sunmaktadır. Buna rağmen Artık birçok öğrenci kütüphaneye gitmiyor çünkü çevrimiçi sorulara bu kadar kolay cevap bulabiliyorlar. Ancak internet çağının tehlikesi, güvenilir kaynakların eksikliğidir. Bu, öğrencilerimizin etkili araştırma yapmalarını sağlamak için eleştirel analiz becerilerinin aşındırılmasına ihtiyaç duydu. Bilgi çağının birçok avantajı olmasına rağmen, kütüphaneler halen en güvenilir bilgi kaynaklarının olduğu yerler olarak duruyor. Bir öğretmen olarak, öğrencilerimizi bir kütüphaneye götürmek, yeni ilgi alanları keşfetmeleri için bir fırsat sunabilir.

08-03-202208-03-202208-03-202208-03-202208-03-202208-03-2022

Yayın: 08.03.2022 - Güncelleme: 23.02.2024 11:53 - Görüntülenme: 102