ÖZEL MEKANLARDAN KARELER

Okulumuzda fen bilimleri, bilişim, görsel sanatlar, müzik, teknoloji tasarım, yabancı dil derslerine yönelik sınıflar oluşturuldu.

Bu sınıflar öğrencinin öğrenme-öğretme ortamında aktif rol alması, öğrenme sorumluluğunu üstlenmesi, ve yaparak-yaşayarak öğrenmesini sağlamaktadır. Bu sınıflardaki eğitimler öğrencilerin nesneleri incelemeleri, duyu organlarıyla algılamaları, deney, gezi, gözlem ve atölye çalışmaları yapılarak öğrencinin derse aktif olarak katılması, soru sorması, konuşması, tartışması, bilgiyi geçmiş yaşantılarıyla ilişkilendirmesi, öğrenmeyi öğrenme yolları bilmesi ve uygulaması, proje üretmesi ve hayata geçirmesi anlamına gelir .

Böylelikle  öğrencilerimizin tüm duyularına hitap eden sınıflarımızda öğrencilerimiz eğlenceli vakitler geçiriyor.

25-05-202325-05-202325-05-202325-05-2023

Yayın: 25.05.2023 - Güncelleme: 23.02.2024 11:30 - Görüntülenme: 71