SAĞLAM KAFA SAĞLAM SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR

Öğrencilerimizin ders dışı sosyal, sportif faaliyetlerde bulunulması adına okulumuzda ve pansiyonumuzda bulunan masa tesisi alanında öğretmen ve öğrencilerimiz arasında masa tenisi maçları düzenlenmiştir. Yapılan bu faaliyetler ile öğrencilerimizin el-kol-göz koordinasyonu sağlamak, reflekslerini hızlandırmak, hızı düşünme kabiliyeti kazandırmak ve en önemlisi öğrencilerimizin kötü zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması amaçlanmaktadır. Öğrencilerimizin ders dışında kalan boş zamanlarında masa tenisi gibi faaliyetlerle zamanını en doğru şekilde verimli kullanılması amaçlanmaktadır.

Okulumuzda düzenlenen ayak tenisi turnuvasına hazırlık aşamasında öğrencilerin filelerin kurulması tekrar geri kaldırılması, sahanın temizliği ile ilgili ve maç sırasında kullanılan formaların öğrenciler tarafından evlerine götürülüp yıkanması ile ilgili öğrencilere görevler verildi. Öğrencilerdeki sorumluluk duygusunun ve okula aidiyet duygularının gelişimine katkıda bulunulmuştur.

17-05-202217-05-202217-05-202217-05-2022

Yayın: 18.05.2022 - Güncelleme: 23.02.2024 11:47 - Görüntülenme: 83